jueves, 29 de abril de 2021

instalaciones de sanejament

Les aigues ja utilitzades per les persones o per les industries han de retornar als rius amb caracteristiqus que no alterin el cicle natural d'aigua.

1. Recollida: Les aigues pluvials, residuals urbanes i les industrials son recollides a traves de la xarxa municipal de claveguerem

2. Regulació i transport: Posteriorment, son evacuades a traves de les conduccions que passen pel costat de les lleres dels rius i compten amb estacions de bombament i pous de registre per revisar i netejar les canonades.

3. Depuració i restitució: Finalment, les aigues son conduides a les estacions depuradores d'aigues residuals on, mitjançant un complex sistema de depuració, s'eliminen les substancies nocives per deixar-les amb les qualitats desitjadas


Les Instalacions de sanejament d'un edifici consisteix en la evacuació per conductes de les agiues negres y també de les agiues pluvials.

Per evitar el pas de gasos pudents procedents del clavegueram es coloquen a les derivacions els sifons, que es un tub corbat on s'acumula l'aigua.

La caixa sifónica es un pot les entrades d'aigua de la qual estan situades a un nivell per sota que el tub de srtida d'aigua, aixi sempre esta plena d'aigua fins aquest nivell de sortida.

Els baixants son catalizacions verticals que condueixen les aigües subterranies fins a les arquetes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario